Lo Fato us convida a descobrir el seu projecte per un canvi social a través d'un consum responsable, reflexiu i actiu. Bona gent i bons aliments que us estan esperant.
Coneixes LO FATO, l'associació de consum ecològic de Lleida?
Com fer aquest món diferent que volem? A mitjans d’abril, més de 37 entitats de les comarques gironines vam participar al Fòrum Social Català a Girona (FSCAT Girona). Durant tota la jornada es van fer un seguit d’actes per debatre i aportar propostes...
Idees per a construir l’’altre món possible’
Sembla ser que el capital i el món financer tenen un gran interès per conformar la ideologia de les futures generacions i, de pas, intentar rentar-se la cara davant una població que està patint les conseqüències de la crisi. Article de Rosa Cañadell ...
Per què els bancs i caixes tenen tant interès en l’educació?
Segons l'informe anual del SIPRI sobre la despesa militar mundial, la despesa militar espanyola representa l'1,3% del PIB espanyol. El Centre Delàs d'Estudis per la Pau, que incorpora altres elements els quals considera part del pressupost, ho situa ...
Retallem la despesa militar!
Greenpeace Holanda acaba de fer públics els documents secrets del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) entre Europa i EUA.
Greenpeace fa públics els documents secrets del TTIP
El #Rebobina d’aquesta setmana ens acosta un nou documental de la periodista Marie Monique Robin, on evidencia que l’agroecologia pot alimentar el món.
Rebobina: ‘Las cosechas del futuro’
Comando Vídeo et convida a veure en obert el documental Sí se puede. Siete días en PAH Barcelona (2014)
#Rebobina: Sí se puede. Siete días en PAH Barcelona
La Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida considera un despropòsit que la regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Lleida hagi reunit el Comitè d'Emergència i Acció Humanitària per tractar la situació a Equador sense haver parla...
Es fa Comitè d'Emergència per l'Equador sense haver pagat ni un euro del que es va recollir al 2015 pel Nepal i Síria
El gust pel rebuig, protagonista del Rebobina d'aquesta setmana, ens explica com una part dels aliments van a les escombraries tot i que són aliments que no han caducat i perfectament es podrien consumir, així com les conseqüències ambientals de la f...
Rebobina: ‘El gust pel rebuig’
Comencem el curs reflexionant: fins a quin punt els aliments s’han transformat en productes per saciar l’afany d’algunes empreses? Com això està destruint el treball dels agricultors de proximitat i cultiu ecològic? Està generant un terrabastall en a...
Rebobina: ‘El plat o la vida’
e-Butlletí
El teu correu electrònic
abril 2017
Dl.Dm.Dx.Dj.Dv.Ds.Dg.
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930