facebook twitter

Divendres 7 de juliol a les 22:00 h al Parc Municipal de Mollerussa, Mollerussa

07/07/2017

El divendres dia 7 de juliol de 2017, a partir de les 10 de la nit, es celebrarà la 24a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa amb la inscripció fins a 1.200 persones. El Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran participa en aquesta tradicional caminada que organitza l’Associació Atlètica Xafatolls conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. Una #CaminadaMollerussa d’uns 10 km de camí de terra i pla. La sortida i l’arribada és des del Parc Municipal. Es camina cap al Salt del Duran i es torna al Parc Municipal de Mollerussa.


La 24a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa comptarà amb la tradicional activitat de sensibilització sobre les dificultats que tenen moltes persones arreu del món de tenir l’aigua a l’abast. Una activitat de sensibilització sobre la importància del que és disposar d’aquest bé tan necessari per poder viure. Es repetirà la mateixa campanya que en les dues anteriors edicions: ‘Porta l’aigua solidària’.


Una estona abans de la sortida de la 24a Caminada a la llum de la lluna a Mollerussa, just després de recollir la polsera de participació, s’entrega una ampolla d’aigua plena. L’ampolla és per portar-la des de l’anada fins a la tornada. Es pot aprofitar per beure durant el recorregut. El trajecte en el que es porta plena és per adonar-se de l’esforç que resulta de caminar amb un pes a sobre, encara que no sigui una garrafa de 5 kg o més… Posar-se a la pell dels que transporten l’aigua i, amb més quantitat, i ho fan per necessitat.


La iniciativa implica que la gent tingui més conciència de què hi ha moltes persones al món que no disposen d’aigua potable com nosaltres. L’exemple et tenim a Wukro, la població del nord d’Etiòpia on el missioner Ángel Olaran ajuda aquella gent amb els seus projectes humanitaris i socials. Allí desenvolupa la seva labor amb el suport de nombroses ONG’s internacionals, entre aquestes, hi és el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.


La teva implicació i el teu compromís fa possible que els nostres espònsors facin donacions per ajudar a paliar la manca d’aigua a Wukro, Etiòpia. La nostra finalitat és conscienciar i fer ressò de la falta d’aigua. També és necessari, aconseguir el màxim suport per a lluitar contra l’escassetat de l’aigua.


El fet que hi hagi molt gent que participi a la #CaminadaMollerussa fa que els infants prenguin partit en aquesta iniciativa solidària i aprenguin de què no tots els nens i nenes del món tenen l’aigua només obrint l’aixeca de la seva casa, per exemple.


Text: Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran


El teu correu electrònic
febrer 2018
Dl.Dm.Dx.Dj.Dv.Ds.Dg.
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728